Bine ai venit în prima ta echipă!
Actualizat acum 13 ore de Rana WildsEști gata să creezi o echipă? Citește acest articol pentru a afla cum să-ți configurezi prima echipă pe Padlet.
Creează o echipă
Pentru a-ți crea echipa, conectează-te la padlet.com și accesează tabloul de bord Padlet. În colțul din dreapta sus, dă clic pe numele contului tău pentru a afișa meniul de utilizator. De aici, dă clic pe „Creează un spațiu de lucru nou”.

Când selectezi acest buton, ți se va solicita să alegi „Începe perioada de probă” (pentru o versiune gratuită de 30 de zile) sau „Abonare” (pentru a-ți începe abonamentul imediat).

După ce faceți selecția, introduceți un nume și o adresă URL pentru echipa dvs. Puteți alege unul propriu sau puteți păstra numele furnizat de Padlet. Apoi, faceți clic pe „Plătiți acum” sau „Începeți perioada de probă gratuită de 30 de zile”. Indiferent de opțiunea aleasă, puteți începe să lucrați cu echipa dvs. imediat.

Pe lângă acest articol, puteți folosi fila „Noțiuni introductive” din tabloul de bord al echipei pentru a vă ghida în configurarea contului echipei. De asemenea, puteți elimina pagina „Noțiuni introductive” făcând clic pe „Eliminare” în colțul din dreapta sus.

Dacă nu vedeți fila „Noțiuni introductive”, asigurați-vă că vizualizați tabloul de bord al echipei dvs. verificând numele contului dvs. în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă nu vedeți afișat numele echipei dvs., faceți clic pe numele afișat pentru a-l modifica.
Personalizați informațiile despre echipă
Puteți modifica numele echipei și avatarul din „Setări”. Trebuie doar să faceți clic pe numele contului dvs. din colțul din dreapta sus al paginii și să selectați „Setări” > „Informații despre echipă”. De asemenea, puteți face clic pe „Informații despre echipă” din pagina „Noțiuni introductive”.


Adăugați utilizatori
Echipele au patru roluri: Proprietar (adică dumneavoastră!), Administrator, Creator și Colaborator. Odată ce faceți upgrade la un plan Team Gold plătit, veți fi taxat pentru rolul de Proprietar, precum și pentru fiecare rol de Administrator și Creator. Rolul de Colaborator este gratuit! Aflați mai multe despre roluri aici.
Puteți invita membri noi prin link din Setări > Membri. Faceți clic pe Invitați și apoi pe Activați linkul pentru fiecare rol pe care doriți să îl invitați.

După ce ați activat linkurile de invitație, puteți să le copiați și să le distribuiți colegilor de echipă. De asemenea, puteți dezactiva linkurile dacă nu doriți să mai fie adăugați alți utilizatori.

Odată ce un utilizator a acceptat invitația, acesta va apărea pe această pagină. După ce s-a alăturat echipei, îi puteți schimba rolul și chiar puteți transfera dreptul de proprietate către un alt membru al echipei. Trebuie doar să faceți clic pe meniul derulant de lângă rolul său actual pentru a-l modifica.

De asemenea, puteți dezactiva membrii care nu mai trebuie să facă parte din echipa dvs. Odată ce un membru al echipei este dezactivat, acesta nu va mai avea acces la contul echipei, dar padleturile, postările și comentariile sale vor rămâne vizibile.
Gestionați facturarea
Dacă doriți să încheiați perioada de probă și să treceți la Team Gold, să treceți de la un abonament lunar la unul anual sau să vă actualizați datele cardului de credit, puteți gestiona toate aceste aspecte în secțiunea Facturare. Accesați Setări > Facturare (sub numele echipei dvs.).

Creați padleturi de echipă
Când creați un nou padlet din tabloul de bord, puteți alege în ce spațiu doriți să îl creați: în contul dvs. personal sau în cel al echipei. Puteți comuta între cele două opțiuni din meniul de utilizator, făcând clic pe numele contului dvs. din colțul din dreapta sus al tabloului de bord și selectând contul corespunzător.

Partajați padlet-urile echipei
Pe lângă setările standard de confidențialitate, puteți partaja padlet-urile cu echipa dvs. folosind setarea de confidențialitate „Doar echipa”.
Padleturile setate la setarea de confidențialitate „Doar echipa” nu vor fi vizibile în mod implicit pentru utilizatorii din afara echipei dvs. Doar membrii echipei dvs. pot accesa padletul prin intermediul linkului.
Când utilizați setarea de confidențialitate „Doar echipa”, puteți decide, de asemenea, dacă padletul va fi afișat în tabloul de bord al echipei. Dacă activați această funcție, padletul va apărea în tabloul de bord al fiecărui membru al echipei. Dacă dezactivați această funcție, colegii de echipă vor avea nevoie de linkul către padletul dvs. pentru a-l accesa.

Ștergeți echipa
Dacă trebuie să vă ștergeți echipa, puteți face acest lucru din Setări > Ștergeți echipa. Vă rugăm să rețineți că această acțiune va șterge toate padleturile din echipa dvs.! Padleturile șterse nu pot fi recuperate.
