Anuluj moją subskrypcję

Zdjęcie profilowe użytkownika Rana WildsZaktualizowano wczoraj przez Rana Wilds

O nie! Bardzo nam przykro, że nas opuszczasz, i smutno nam, że odchodzisz. Rozumiemy, że sytuacja się zmienia, i będziemy tu na Ciebie czekać, gdy będziesz gotowy, by do nas wrócić! Do tego czasu poniżej znajdziesz instrukcję anulowania subskrypcji:

  1. Pierwszym krokiem jest przejście do strony rozliczeń.

Kliknij ikonę koła zębatego „Ustawienia” w prawym górnym rogu pulpitu nawigacyjnego > wybierz odpowiedni obszar roboczy (z listy u góry) > kliknij „Rozliczenia” > wybierz opcję „Obniż poziom” obok planu, na który chcesz przejść.

  1. Na następnej stronie zostaniesz poproszony o wybranie daty anulowania. Możesz zdecydować się na dokończenie bieżącego okresu subskrypcji lub anulować ją natychmiast.
Zwroty kosztów: Jeśli anulujesz subskrypcję przed datą jej wygaśnięcia:

Plany roczne: Jeśli nastąpi to w ciągu pierwszych 90 dni od zakupu, zwrot obejmie niewykorzystaną część.

Plany miesięczne: Za niewykorzystaną część okresu rozliczeniowego zostanie przyznany proporcjonalny zwrot kosztów.

Dowiedz się więcej o
zasadach zwrotów.
  1. Ostatnim krokiem jest kliknięcie przycisku „Potwierdź”, aby sfinalizować zmianę planu na niższy.

Anulowanie poprzez usunięcie zapisanej karty

Możesz również anulować subskrypcję, usuwając zapisaną kartę z strony „Rozliczenia”. Opcja ta jest dostępna dla subskrypcji osobistych, zespołowych i dla klas. Usunięcie karty powoduje, że subskrypcja wygaśnie po zakończeniu bieżącego okresu, a dostęp zachowasz do podanej daty. Jeśli później dodasz nową kartę, zapytamy, czy chcesz wznowić subskrypcję, czy pozostawić anulowanie w mocy.

Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy, przejdź do naszego formularza kontaktowego i wyślij nam wiadomość z tagiem „Rozliczenia”.

Często zadawane pytania

Co stanie się z moimi padletami, jeśli obniżę poziom subskrypcji?
Po przejściu na niższy plan wszystkie utworzone przez Ciebie padlety zostaną zapisane na Twoim koncie. Jeśli liczba Twoich padletów przekroczy limity planu, zostaną one zablokowane, a tworzenie nowych padletów będzie ograniczone do momentu przeniesienia padletów do folderu „Kosz” lub ponownego wykupienia płatnego konta.

Czy ten artykuł był pomocny?

Powiązane artykuły