Avslutt abonnementet mitt
Oppdatert i går av Rana WildsÅ nei! Vi synes det er synd at du forlater oss, og vi er lei oss for at du drar. Vi forstår at ting endrer seg, og vi vil være her når du er klar til å bli med oss igjen! Inntil da finner du trinnene for å si opp abonnementet ditt nedenfor:
- Det første trinnet er å gå til faktureringssiden din.
Klikk på tannhjulikonet for Innstillinger øverst til høyre på dashbordet > velg riktig arbeidsområde (øverst) > klikk på Fakturering > velg Nedgradering ved siden av det nivået du ønsker å nedgradere til.

- På neste side blir du bedt om å velge dato for oppsigelsen. Du kan velge å fullføre den nåværende perioden eller si opp med umiddelbar virkning.
Årsabonnementer: Hvis det er innen de første 90 dagene etter kjøpet, vil den ubrukte delen bli refundert.
Månedsabonnementer: Det vil bli utstedt en forholdsmessig refusjon for den ubrukte delen av faktureringsperioden.
Les mer om refusjonsreglene.
- Det siste trinnet er å klikke på «Bekreft» for å fullføre nedgraderingen.
Si opp ved å fjerne det lagrede kortet ditt
Du kan også si opp abonnementet ved å fjerne det lagrede kortet ditt fra faktureringssiden. Dette er tilgjengelig for personlige abonnementer, Team- og Classroom-abonnementer. Når du fjerner kortet ditt, blir abonnementet ditt planlagt til å avsluttes etter den gjeldende perioden, og du beholder tilgangen frem til den angitte datoen. Hvis du legger til et nytt kort senere, vil vi spørre om du ønsker å gjenoppta abonnementet eller opprettholde oppsigelsen.

Hvis du støter på problemer, kan du gå til vårt kontaktskjema og sende oss en melding med taggen «Fakturering».
