Velkommen til ditt første Team!
Aggiornato for 14 timer siden da Rana WildsEr du klar til å opprette et team? Les denne artikkelen for å lære hvordan du oppretter ditt første team på Padlet.
Opprett et team
For å starte teamet ditt, logg inn på padlet.com og gå til Padlet-dashbordet. Klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre for å åpne brukermenyen. Herfra klikker du på Opprett et nytt arbeidsområde.

Når du velger denne knappen, blir du bedt om å velge «Start prøveperiode» (for en 30-dagers gratisversjon) eller «Abonner» (for å starte abonnementet med en gang).

Når du har valgt, skriver du inn et navn og en URL for teamet ditt. Du kan velge ditt eget navn eller beholde det navnet Padlet har foreslått. Deretter klikker du på «Betal nå» eller «Start 30 dagers gratis prøveperiode». Uansett kan du begynne å jobbe med teamet ditt umiddelbart.

I tillegg til denne artikkelen kan du bruke fanen «Kom i gang» på teamets oversiktsside som veiledning når du skal sette opp teamkontoen din. Du kan også fjerne «Kom i gang»-siden ved å klikke på «Fjern» øverst til høyre.

Hvis du ikke ser fanen «Kom i gang», må du kontrollere at du er på teamets oversiktsside ved å sjekke kontonavnet ditt øverst til høyre på siden. Hvis navnet på teamet ditt ikke vises, klikker du på det viste navnet for å endre det.
Tilpass teaminformasjon
Du kan endre Team-navnet og avataren din fra «Innstillinger». Bare klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre på siden og velg «Innstillinger» > «Team-informasjon». Du kan også klikke på «Team-informasjon» på «Kom i gang»-siden.


Legg til brukere
Team har fire roller: Eier (det er deg!), administrator, skaper og bidragsyter. Når du oppgraderer til et betalt Team Gold-abonnement, blir du fakturert for eieren og hver administrator og skaper. Bidragsytere er gratis! Les mer om roller her.
Du kan invitere nye medlemmer via lenke under Innstillinger > Medlemmer. Klikk på Inviter og deretter Aktiver lenke for hver rolle du ønsker å invitere.

Når du har aktivert invitasjonslenkene, kan du kopiere lenkene og dele dem med teammedlemmene dine. Du kan også deaktivere lenkene hvis du ikke ønsker at flere brukere skal legges til.

Når en bruker har akseptert invitasjonen, vil vedkommende vises på denne siden. Etter at vedkommende har blitt med, kan du endre rollen og til og med overføre eierskapet til et annet teammedlem. Bare klikk på rullegardinmenyen med vedkommendes nåværende rolle for å endre den.

Du kan også deaktivere medlemmer som ikke lenger trenger å være en del av teamet ditt. Når et teammedlem er deaktivert, vil vedkommende ikke lenger ha tilgang til teamkontoen, men vedkommendes padlets, innlegg og kommentarer vil fortsatt være synlige.
Administrer fakturering
Hvis du vil avslutte prøveperioden og oppgradere til Team Gold, bytte fra et månedlig til et årlig abonnement eller oppdatere kredittkortopplysningene dine, kan du administrere alt dette i faktureringsdelen. Bare gå til Innstillinger > Fakturering (under teamnavnet ditt).

Opprett team-padlets
Når du oppretter et nytt padlet fra dashbordet ditt, kan du velge hvilket område du vil opprette padletet i: din personlige konto eller teamet ditt. Du kan veksle mellom de to i brukermenyen ved å klikke på kontonavnet ditt øverst til høyre på dashbordet og velge riktig konto.

Del team-padlets
I tillegg til de vanlige personverninnstillingene kan du dele padlets med teamet ditt ved å bruke personverninnstillingen «Kun team».
Padlets som er satt til personverninnstillingen «Kun team», vil som standard ikke være synlige for brukere utenfor teamet ditt. Kun medlemmer av teamet ditt har tilgang til padlet via lenken.
Når du bruker personverninnstillingen «Kun team», kan du også bestemme om padletten skal vises på teamets oversiktsside. Hvis du aktiverer denne funksjonen, vil padletten vises på oversiktssiden til hvert teammedlem. Hvis du deaktiverer denne funksjonen, må teammedlemmene ha lenken til padletten for å få tilgang til den.

Slett teamet ditt
Hvis du trenger å slette teamet ditt, kan du gjøre dette under Innstillinger > Slett team. Vær oppmerksom på at denne handlingen vil slette alle padletene i teamet ditt! Slettede padlet kan ikke gjenopprettes.
