Opsig mit abonnement
Vor i går von Rana Wilds aktualisiertÅh nej! Vi er kede af, at du forlader os, og det gør os triste at se dig gå. Vi forstår godt, at tingene ændrer sig, og vi er her, når du er klar til at vende tilbage! Indtil da kan du følge nedenstående trin for at opsige dit abonnement:
- Det første trin er at gå til din faktureringsside.
Klik på tandhjulsikonet for Indstillinger i øverste højre hjørne af dit kontrolpanel > vælg det rigtige arbejdsområde (øverst) > klik på Fakturering > vælg Nedgradering ved siden af det abonnement, du gerne vil nedgradere til.

- På den næste side bliver du bedt om at vælge datoen for opsigelsen. Du kan vælge at afslutte din nuværende abonnementsperiode eller opsige med det samme.
Årsabonnementer: Hvis det sker inden for de første 90 dage efter dit køb, refunderes den ubrugte del.
Månedsabonnementer: Der udstedes en pro rata-refusion for den ubrugte del af faktureringsperioden.
Læs mere om refusionspolitikken.
- Det sidste trin er at klikke på Bekræft for at gennemføre nedgraderingen.
Opsig ved at fjerne dit gemte kort
Du kan også opsige abonnementet ved at fjerne dit gemte kort fra siden "Fakturering". Dette er muligt for personlige, Team- og Classroom-abonnementer. Når du fjerner dit kort, planlægges dit abonnement til at udløbe efter den aktuelle abonnementsperiode, og du bevarer adgangen indtil den angivne dato. Hvis du senere tilføjer et nyt kort, vil vi spørge, om du ønsker at genoptage dit abonnement eller lade opsigelsen stå ved magt.

Hvis du støder på problemer, bedes du gå til vores kontaktformular og sende os en besked med mærket "Fakturering".
