Velkommen til dit første hold!
Aktualizováno for 15 timer siden uživatelem Rana WildsEr du klar til at oprette et team? Læs denne artikel for at lære, hvordan du opretter dit første team på Padlet.
Opret et team
For at oprette dit team skal du logge ind på padlet.com og gå til dit Padlet-dashboard. Klik på dit kontonavn i øverste højre hjørne for at åbne brugermenuen. Herfra skal du klikke på Opret et nyt arbejdsområde.

Når du vælger denne knap, bliver du bedt om at vælge "Start prøveperiode" (for en 30-dages gratis version) eller "Abonner" (for at starte dit abonnement med det samme).

Når du har truffet dit valg, skal du indtaste et navn og en URL til dit team. Du kan vælge dit eget eller beholde det navn, Padlet har angivet. Klik derefter på »Betal nu« eller »Start 30 dages gratis prøveperiode«. Uanset hvad du vælger, kan du gå i gang med dit team med det samme.

Ud over denne artikel kan du bruge fanen »Kom godt i gang« på team-dashboardet som vejledning til at oprette din teamkonto. Du kan også fjerne siden »Kom godt i gang« ved at klikke på »Fjern« øverst til højre.

Hvis du ikke kan se fanen "Kom godt i gang", skal du sikre dig, at du ser dit Team-dashboard, ved at kontrollere dit kontonavn i øverste højre hjørne af siden. Hvis navnet på dit Team ikke vises, skal du klikke på det viste navn for at ændre det.
Tilpas teamoplysninger
Du kan ændre dit Team-navn og din avatar under "Indstillinger". Du skal blot klikke på dit kontonavn øverst til højre på siden og vælge "Indstillinger" > "Teamoplysninger". Du kan også klikke på "Teamoplysninger" på siden "Kom godt i gang".


Tilføj brugere
Teams har fire roller: Ejer (det er dig!), administrator, skaber og bidragyder. Når du opgraderer til et betalt Team Gold-abonnement, bliver du opkrævet for ejeren samt hver administrator og skaber. Bidragydere er gratis! Læs mere om roller her.
Du kan invitere nye medlemmer via et link under Indstillinger > Medlemmer. Klik på Inviter og derefter på Aktivér link for hver rolle, du vil invitere.

Når du har aktiveret invitationslinkene, kan du kopiere linkene og sende dem til dine teammedlemmer. Du kan også deaktivere linkene, hvis du ikke ønsker, at der tilføjes flere brugere.

Når en bruger har accepteret invitationen, vises vedkommende på denne side. Når vedkommende er tilmeldt, kan du ændre vedkommendes rolle og endda overføre ejerskabet til et andet teammedlem. Du skal blot klikke på rullemenuen med vedkommendes nuværende rolle for at ændre den.

Du kan også deaktivere medlemmer, der ikke længere skal være en del af dit team. Når et teammedlem er deaktiveret, har vedkommende ikke længere adgang til teamkontoen, men vedkommendes padlets, indlæg og kommentarer vil stadig være synlige.
Administrer fakturering
Hvis du vil afslutte din prøveperiode og opgradere til Team Gold, skifte fra et månedligt til et årligt abonnement eller opdatere dit kreditkort, kan du administrere det hele i afsnittet »Fakturering«. Gå blot til Indstillinger > Fakturering (under dit teamnavn).

Opret team-padlets
Når du opretter et nyt padlet fra dit dashboard, kan du vælge, hvilket område du vil oprette dit padlet i: Din personlige konto eller dit team. Du kan skifte mellem de to i din brugermenuen ved at klikke på dit kontonavn i øverste højre hjørne af dit dashboard og vælge den relevante konto.

Del team-padlets
Ud over de standardindstillinger for privatliv kan du dele padlets med dit team ved at bruge privatlivsindstillingen "Kun team".
Padlets, der er indstillet til privatlivsindstillingen "Kun team", vil som standard ikke være synlige for brugere uden for dit team. Kun medlemmer af dit team kan få adgang til padletten via linket.
Når du bruger privatindstillingen "Kun team", kan du også vælge, om padletten skal vises på dit teams dashboard. Hvis du aktiverer denne funktion, vises padletten på hvert teammedlems dashboard. Hvis du deaktiverer denne funktion, skal dine teamkammerater bruge linket til din padlet for at få adgang til den.

Slet dit team
Hvis du har brug for at slette dit team, kan du gøre det under Indstillinger > Slet team. Bemærk, at denne handling vil slette alle padlets i dit team! Slettede padlets kan ikke gendannes.
