Да прекратя абонамента си

Профилна снимка на Rana WildsАктуализирано вчера от Rana Wilds

О, не! Много ни е тъжно, че ни напускаш, и ни е тъжно да те видим как си тръгваш. Разбираме, че нещата се променят, и ще сме тук, когато си готов да се присъединиш отново към нас! Дотогава, стъпките за прекратяване на абонамента ти са изброени по-долу:

  1. Първата стъпка е да отидете на страницата „Фактуриране“.

Кликнете върху иконата с зъбното колело „Настройки“ в горния десен ъгъл на таблото ви > изберете правилното работно пространство (от горната част) > кликнете върху „Фактуриране“ > изберете „Намаляване на плана“ до нивото, до което искате да преминете.

  1. На следващата страница ще бъдете подканени да изберете датата на прекратяване. Можете да изберете да изчакате края на текущия си абонаментен период или да прекратите абонамента незабавно.
Възстановяване на суми: Ако прекратявате абонамента преди датата на изтичане на абонамента:

Годишни планове: Ако това стане в рамките на първите 90 дни от покупката, всяка неизползвана част ще ви бъде възстановена.

Месечни планове: Ще бъде издадено пропорционално възстановяване за всяка неизползвана част от счетоводния период.

Научете повече за
политиката за възстановяване на суми.
  1. Последната стъпка е да кликнете върху „Потвърди“, за да финализирате преминаването към по-нисък план.

Прекратяване чрез премахване на запазената ви карта

Можете също да прекратите абонамента, като премахнете запазената си карта от страницата „Фактуриране“. Тази опция е достъпна за лични, екипни и класни абонаменти. Премахването на картата ви планира прекратяване на абонамента след изтичане на текущия период, като запазвате достъпа си до посочената дата. Ако по-късно добавите нова карта, ще ви попитаме дали искате да възобновите абонамента си или да запазите прекратяването.

Ако срещнете някакви проблеми, моля, посетете нашата форма за контакт и ни изпратете съобщение с етикета „Фактуриране“.

Често задавани въпроси

Какво става с моите padlets, ако премина към по-нисък план?
Когато преминете към по-нисък план, всички падлети, които сте създали, се запазват в профила ви. Ако падлетите ви надвишават ограниченията на плана, те ще бъдат блокирани и създаването на нови падлети ще бъде ограничено, докато не преместите падлетите в папката „Кошче“ или не се абонирате отново за платен акаунт.

Полезна ли беше тази статия?

Свързани статии