Anulează-mi abonamentul

Fotografia de profil a utilizatorului Rana WildsActualizat ieri de Rana Wilds

Oh, nu! Ne pare rău că ne părăsești și ne întristează să te vedem plecând. Înțelegem că lucrurile se schimbă și vom fi aici când vei fi gata să te alături din nou comunității noastre! Până atunci, pașii pentru anularea abonamentului sunt prezentați mai jos:

  1. Primul pas este să accesezi pagina de facturare.

Dă clic pe pictograma rotiței de setări din colțul din dreapta sus al tabloului de bord > selectează spațiul de lucru corespunzător (din partea de sus) > dă clic pe „Facturare” > selectează „Trecere la un plan inferior” lângă nivelul la care dorești să treci.

  1. Pagina următoare vă va solicita să alegeți data anulării. Puteți alege să duceți la bun sfârșit perioada curentă de abonament sau să anulați imediat.
Rambursări: Dacă anulați înainte de data de expirare a abonamentului:

Abonamente anuale: Dacă se află în primele 90 de zile de la achiziție, orice porțiune nefolosită va fi rambursată.

Abonamente lunare: Se va emite o rambursare proporțională pentru orice porțiune nefolosită din perioada de facturare.

Aflați mai multe despre
politica de rambursare.
  1. Ultimul pas este să faceți clic pe Confirmare pentru a finaliza trecerea la un plan inferior.

Anulați prin eliminarea cardului înregistrat

De asemenea, puteți anula abonamentul eliminând cardul salvat din pagina „Facturare”. Această opțiune este disponibilă pentru abonamentele personale, de echipă și pentru clasă. Eliminarea cardului programă încetarea abonamentului după perioada curentă, iar accesul vă este menținut până la data afișată. Dacă adăugați un card nou ulterior, vă vom întreba dacă doriți să reluați abonamentul sau să mențineți anularea.

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să accesați formularul nostru de contact și să ne trimiteți un mesaj cu eticheta „Facturare”.

Întrebări frecvente

Ce se întâmplă cu padleturile mele dacă trec la un plan inferior?
Când treci la un plan inferior, toate padleturile pe care le-ai creat sunt salvate în contul tău. Dacă numărul de padleturi depășește limitele planului, acestea vor fi blocate, iar crearea de noi padleturi va fi limitată până când vei muta padleturile în folderul „Coș de gunoi” sau te vei abona din nou la un cont plătit.

A fost acest articol util?

Articole similare