Padlet-teamene
Oppdatert i går av Rana WildsEn Team-plan er ideell for en liten gruppe mennesker som ønsker å samarbeide om padlets i et felles dashbord.
Padlet handler om å bringe mennesker sammen for morsomt og enkelt samarbeid. Å komme i gang med en Team-konto er den perfekte måten å gjøre det på!
Opprett et Team
Opprett Teamet ditt ved å gå til brukermenyen.
- Logg inn på padlet.com for å åpne dashbordet ditt.
- Klikk på kontomenyen øverst til venstre i dashbordet, og velg Opprett nytt arbeidsområde.

- Deretter angir du et navn og en URL for Teamet ditt. Du kan velge ditt eget eller bruke navnet Padlet har foreslått.

- Velg Start prøveperiode (for en gratisversjon i 30 dager) eller Betal nå (for å starte abonnementet med en gang).
Administrer Team-medlemmer
Du kan administrere Team-medlemmene dine fra siden «Kom i gang» eller fra dashbordet ditt.
- Velg tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre i dashbordet.
- Velg Teamets arbeidsområde (øverst)

- Klikk på Medlemmer
Legg til brukere
Team har fire roller: Eier, Admin, Skaper og Bidragsyter. Når alle medlemmene er lagt til i Teamet ditt og kontoen din er oppgradert, blir du fakturert for eieren og hver Admin og skaper. Bidragsytere er gratis. Finn ut mer om de ulike Team-rollene her!
- Klikk på Inviter-knappen til høyre på siden Medlemmer.
- Aktiver invitasjonslenken for rollen(e) du vil invitere.

- Kopier lenken og del den med brukerne du vil legge til i Teamet ditt.
Endre brukerroller
Administrer brukerroller på siden Medlemmer. Klikk på rullegardinmenyen til høyre for brukerens navn, og velg den aktuelle rollen.
Hvis det ikke finnes noen betalingsmåte registrert, kan du ikke legge til eller fjerne betalte skapere, endre medlemsroller (heller ikke flere samtidig) eller aktivere betalte invitasjonslenker på nytt før du legger til et kort på faktureringssiden.

Fjern brukere
Fjern brukere fra Teamet ditt på siden Medlemmer. Hvis du vil fjerne en bruker, klikker du på rullegardinmenyen til høyre for brukerens navn og deretter på Deaktiver.
Åpne Team-dashbordet
Når du logger inn på kontoen din for første gang, kan det hende du først ser dashbordet i det personlige arbeidsområdet ditt. For å åpne dashbordet i Teamets arbeidsområde klikker du på kontomenyen øverst til venstre på siden. Klikk deretter på Team-arbeidsområdet.

Det vises en hake ved kontoen du for øyeblikket bruker. Hvis du ser en hake ved Team-kontoen din, er alt klart!
Finn ut mer om hvordan du bytter mellom ulike kontoer her!
Slett et Team
Følg disse trinnene for å slette Team-arbeidsområdet fra kontoen din:
- Klikk på tannhjulikonet for innstillinger øverst til høyre i dashbordet.
- Velg Teamets arbeidsområde (øverst).
- Klikk på Slett Team. Du kan bli bedt om å logge inn på nytt for å bekrefte at du eier kontoen.

- Skriv til slutt inn den firesifrede koden i feltet, og klikk på Slett.

Vanlige spørsmål
Kan jeg være den eneste personen i Teamet mitt?
Må jeg betale for å legge til medlemmer i Teamet mitt?
Eksempel: Hvis du (eieren) er den eneste i Teamet, koster det 149,99 dollar per år for kunder i USA. Hvis du legger til 2 Admin-er, 2 skapere og 25 bidragsytere, blir totalprisen for Teamet ditt 749,95 dollar per år. -- Det koster 149,99 dollar for eieren, 299,98 dollar for de 2 Admin-ene og 299,98 dollar for de 2 skaperne – totalt 749,95 dollar. De 25 bidragsyterne er gratis.
Hvor mange Team kan jeg opprette på kontoen min?
Hva skjer når den gratis prøveperioden på 30 dager er over?
Merk: Prøveperioden deaktiveres automatisk etter 30 dager. Den oppgraderes ikke automatisk til et betalt abonnement. Du må oppgradere til et betalt abonnement via faktureringssiden eller kontakte kundestøtte for å fortsette med Team Gold.
