Ακύρωση της συνδρομής μου

Profilová fotka používateľa Rana WildsAktualizované πριν από 10 ώρες používateľom Rana Wilds

Ω, όχι! Λυπούμαστε που μας αφήνεις και μας στεναχωρεί που φεύγεις. Καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν και θα είμαστε εδώ όταν θα είσαι έτοιμος/η να επιστρέψεις! Μέχρι τότε, τα βήματα για την ακύρωση της συνδρομής σου αναφέρονται παρακάτω:

  1. Το πρώτο βήμα είναι να μεταβείτε στη σελίδα «Χρεώσεις».

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι «Ρυθμίσεις» στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου σας > επιλέξτε τον σωστό χώρο εργασίας (από την κορυφή) > κάντε κλικ στην επιλογή «Χρέωση» > επιλέξτε «Υποβάθμιση» δίπλα στο επίπεδο στο οποίο θέλετε να υποβαθμίσετε.

  1. Στην επόμενη σελίδα θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την ημερομηνία ακύρωσης. Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε την τρέχουσα περίοδο ισχύος ή να ακυρώσετε αμέσως.
Επιστροφές χρημάτων: Εάν ακυρώνετε πριν από την ημερομηνία λήξης της συνδρομής:

Ετήσια πακέτα: Εάν η ακύρωση γίνει εντός των πρώτων 90 ημερών από την αγορά, θα επιστραφεί οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο μέρος.

Μηνιαία πακέτα: Θα εκδοθεί αναλογική επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο μέρος της περιόδου χρέωσης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με
την πολιτική επιστροφής χρημάτων.
  1. Το τελευταίο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο «Επιβεβαίωση» για να ολοκληρώσετε την υποβάθμιση.

Ακύρωση με διαγραφή της αποθηκευμένης κάρτας σας

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε αφαιρώντας την αποθηκευμένη κάρτα σας από τη σελίδα «Χρέωση». Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για προσωπικές συνδρομές, συνδρομές «Ομάδα» και «Τάξη». Η αφαίρεση της κάρτας σας προγραμματίζει τη λήξη της συνδρομής σας μετά την τρέχουσα περίοδο, και διατηρείτε την πρόσβαση μέχρι την ημερομηνία που εμφανίζεται. Εάν προσθέσετε μια νέα κάρτα αργότερα, θα σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας ή να διατηρήσετε την ακύρωση.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας μας και στείλτε μας ένα μήνυμα με την ετικέτα «Χρέωση».

Συχνές ερωτήσεις

Τι θα συμβεί στα padlets μου αν υποβαθμίσω το πακέτο μου;
Όταν υποβαθμίσετε το πακέτο σας, όλα τα padlets που έχετε δημιουργήσει αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας. Εάν τα padlets σας υπερβαίνουν τα όρια του πακέτου, θα παγώσουν και η δημιουργία νέων padlets θα περιοριστεί έως ότου μεταφέρετε padlets στον φάκελο «Κάδος» ή εγγραφείτε ξανά σε έναν λογαριασμό επί πληρωμή.

Bol tento článok užitočný?

Súvisiace články