Administration af brugere med eksterne vagtplanlægningssystemer
Zaktualizowano for 23 timer siden przez Rana Wilds
Eksterne rosteringssystemer og App-licensprogrammer gør det muligt for skoler at tilføje elever til en let tilgængelig roster. Indtil nu har den eneste mulighed for Padlet-administratorer med vores Padlet for Schools-abonnementer for at tilføje, redigere og fjerne brugere været via siden Administrer personer/Medlemmer.
Det er ikke længere din eneste mulighed! Dit liv bliver snart meget lettere!
Hvis du vil konfigurere et af rosteringssystemerne ovenfor, skal du klikke på det tilsvarende link for at få en trinvis vejledning.
Brugeradministration
Når rostering er konfigureret og slået til, kan administratorer ikke længere bruge siden Administrer personer/Medlemmer på deres Padlet-konto til at ændre brugere. Al brugeradministration foregår i tredjepartssystemet (rosteren eller Google for Education-dashboardet).
Hvordan fungerer rosteren?
Elever, der er angivet på rosteren -> Når de logger ind med SSO, oprettes deres konto.
Elever, der ikke er angivet på rosteren -> De mister adgangen. Vi deaktiverer deres konto, og de kan ikke længere logge ind.
🌟Den indledende synkronisering af brugere fra rosteren til kontoen finder sted, når rostering slås TIL. Derefter opdateres den én gang om dagen.🌟
Ofte stillede spørgsmål
Flettes brugerposter automatisk med eksisterende konti, når rostering aktiveres?
Så længe e-mailadresserne i dit rosteringssystem stemmer overens med de e-mailadresser, der i øjeblikket bruges på Padlet, synkroniseres kontiene, og brugerne kan fortsætte med at bruge Padlet, som de plejer.
Bevares alt oprettet indhold, hvis brugerkonti flettes?
Ja – så længe e-mailadresserne er ens. Hvis e-mailadresserne er forskellige, kan du kontakte os!
Hvad sker der med indholdet på nuværende Padlet-konti, hvis de ikke stemmer overens med oplysningerne i vores rosteringssystem?
Hvis en brugers e-mailadresse ikke er med i dit rosteringssystem, deaktiveres vedkommendes konto, og vedkommendes padlets sættes i en suspenderet tilstand. Disse padlets slettes ikke og forbliver suspenderede, indtil brugeren genaktiveres. Hvis brugeren føjes til dit rosteringssystem igen, gendannes vedkommendes konto og padlets fuldt ud.