ClassLink SSO og elevlister

Rana Wildss profilbilledeOpdateret i forgårs af Rana Wilds

Hvis du aktiverer ClassLink SSO og brugerstyring, bliver det meget nemmere at tilføje og administrere elever på din Padlet for Schools-konto!

Det er vigtigt at bemærke, at SSO og brugerstyring fungerer på samme måde, men har nogle mindre forskelle:

Hvad er forskellen?

Begge muligheder tildeler lærere og elever den korrekte rolle, når de logger ind. Når der tilføjes nye lærere eller elever, får de straks adgang til Padlet via ClassLink. 

Med SSO kan du administrere brugere på dashboardet Administrer personer (hvis du har brug for at tilføje nogen, der ikke findes på ClassLink-listen). Det er som regel ikke nødvendigt, men i nogle tilfælde er administratorer eller brugere med andre roller ikke med på ClassLink-listen. 

I denne situation skal du også slå knappen ved siden af indstillingen i Padlet til FRA under Indstillinger > Organisationsoplysninger > 'Tillad kun login fra tredjeparter.' Så kan andre brugere tilføjes, og de kan logge ind på Padlet med deres e-mailadresse og adgangskode.

  • Når brugerstyring er aktiveret, deaktiveres muligheden for at tilføje og fjerne brugere på dashboardet Administrer personer i Padlet, og al brugeradministration foregår i stedet på ClassLink-dashboardet.
  • Brugerstyring rydder automatisk op og fjerner brugere fra medlemslisten, hvis de forlader distriktet.
  1. Aktivér ClassLink SSO på siden Indstillinger.
  • Trinvise instruktioner findes her.
ClassLink-integration er kun tilgængelig for Padlet for Schools-konti.
  1. Tilføj Padlet-appen i ClassLink, og vælg, om du vil aktivere SSO eller SSO + brugerstyring.

Kontakt et medlem af vores team via vores kontaktformular for at anmode om, at brugerstyring aktiveres for din konto.

  1. Når brugerstyring er slået TIL, kan administratorer ikke længere bruge siden Administrer personer/Medlemmer til at ændre brugere. Brugeradministration foregår nu i det eksterne system til brugerstyring. Du kan læse mere om brugeradministration sammen med eksterne systemer til brugerstyring >> Klik her!
🌟Den første synkronisering af brugere fra listen til kontoen finder sted, når brugerstyring slås TIL. Derefter opdateres den én gang om dagen.🌟

Ofte stillede spørgsmål

Bliver brugerprofiler automatisk flettet sammen med eksisterende konti, når brugerstyring aktiveres?
Så længe e-mailadresserne i dit system til brugerstyring stemmer overens med de e-mailadresser, der bruges på Padlet, synkroniseres kontiene, og brugerne kan fortsætte med at bruge Padlet som hidtil.
Bevares alt oprettet indhold, hvis brugerkonti flettes sammen?
Ja – så længe e-mailadresserne er ens. Hvis e-mailadresserne er forskellige, så kontakt os!
Hvad sker der med indholdet på eksisterende Padlet-konti, hvis de ikke stemmer overens med oplysningerne i vores system til brugerstyring?
Hvis en brugers e-mailadresse ikke findes i dit system til brugerstyring, deaktiveres brugerens konto, og vedkommendes padlets sættes i suspenderet tilstand. Disse padlets slettes ikke, men forbliver suspenderede, indtil brugeren aktiveres igen. Hvis brugeren føjes til dit system til brugerstyring igen, gendannes kontoen og padlets fuldt ud.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler