Padlet-teams
Opdateret i går af Rana WildsEn Team-plan er ideel til en lille gruppe mennesker, der vil samarbejde om padlets i et fælles dashboard.
Padlet handler om at bringe mennesker sammen, så de nemt kan samarbejde og have det sjovt. En Team-konto er den perfekte måde at komme i gang på!
Opret et Team
Opret dit Team ved at gå til din brugermenu.
- Log ind på padlet.com for at åbne dit dashboard.
- Klik på din kontomenu øverst til venstre i dit dashboard, og vælg Opret et nyt arbejdsområde.

- Indtast derefter et navn og en URL til dit Team. Du kan vælge dit eget eller bruge det navn, Padlet foreslår.

- Vælg Start prøveperiode (en gratis version i 30 dage) eller Betal nu (for at starte dit abonnement med det samme).
Administrer Team-medlemmer
Du kan administrere dine Team-medlemmer fra siden »Kom godt i gang« eller fra dit dashboard.
- Vælg tandhjulsikonet for indstillinger øverst til højre i dit dashboard.
- Vælg Teamets arbejdsområde (øverst)

- Klik på Medlemmer
Tilføj brugere
Teams har fire roller: Ejer, Administrator, Skaber og Bidragsyder. Når alle medlemmer er blevet føjet til dit Team, og din konto er blevet opgraderet, bliver du opkrævet betaling for ejeren samt hver administrator og skaber. Bidragsydere er gratis. Få mere at vide om de forskellige Team-roller her!
- Klik på knappen Inviter i højre side af siden Medlemmer.
- Aktivér invitationslinket for den eller de roller, du vil invitere.

- Kopiér linket, og del det med de brugere, du vil føje til dit Team.
Skift brugerroller
Administrer brugerroller på siden Medlemmer. Klik på rullemenuen til højre for brugerens navn, og vælg den relevante rolle.
Hvis der ikke er registreret en betalingsmetode, kan du ikke tilføje eller fjerne betalende skabere, ændre medlemsroller (heller ikke flere på én gang) eller genaktivere betalte invitationslinks, før du tilføjer et kort på siden Fakturering.

Fjern brugere
Fjern brugere fra dit Team på siden Medlemmer. Hvis du vil fjerne en bruger, skal du klikke på rullemenuen til højre for brugerens navn og klikke på Deaktivér.
Få adgang til dit Teams dashboard
Når du logger ind på din konto første gang, ser du muligvis først dashboardet i dit personlige arbejdsområde. Hvis du vil åbne dashboardet i dit Team-arbejdsområde, skal du klikke på din kontomenu øverst til venstre på siden. Klik derefter på dit Team-arbejdsområde.

Der vises et flueben ud for den konto, du arbejder på lige nu. Hvis der er et flueben ud for din Team-konto, er alt klar!
Læs mere om, hvordan du skifter mellem forskellige konti her!
Slet et Team
Følg disse trin for at slette Team-arbejdsområdet fra din konto:
- Klik på tandhjulsikonet for indstillinger øverst til højre i dit dashboard.
- Vælg dit Teams arbejdsområde (øverst).
- Klik på Slet Team. Du bliver muligvis bedt om at logge ind igen for at bekræfte, at du ejer kontoen.

- Skriv til sidst den 4-cifrede kode i feltet, og klik på Slet.

Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg være den eneste person i mit Team?
Skal jeg betale for at tilføje medlemmer til mit Team?
Eksempel: Hvis du (ejeren) er den eneste i Teamet, koster det 149,99 $ om året for kunder i USA. Hvis du tilføjer 2 administratorer, 2 skabere og 25 bidragsydere, bliver den samlede pris for dit Team 749,95 $ om året. -- Det koster 149,99 $ for ejeren, 299,98 $ for de 2 administratorer og 299,98 $ for de 2 skabere – i alt 749,95 $. De 25 bidragsydere er gratis.
Hvor mange Teams kan jeg oprette på min konto?
Hvad sker der, når min gratis prøveperiode på 30 dage udløber?
Bemærk: Prøveperioden deaktiveres automatisk, når de 30 dage er gået. Den opgraderes ikke automatisk til et betalingsabonnement. Du skal opgradere til et betalingsabonnement via din Fakturering -side eller kontakte kundesupport for at fortsætte med Team Gold.
