Автоматичне оновлення посилань
Оновлено 4 дні тому користувачем Rana WildsПосилання на автоматичне створення копії дозволяють кожному, хто натисне на ваше посилання на Padlet, автоматично створити копію цього Padlet у своєму обліковому записі. Це надзвичайно корисно для вчителів, які хочуть, щоб учні працювали над власною версією Padlet — без необхідності щоразу просити їх вручну створювати копію Padlet.
Достатньо, щоб учні натиснули на ваше посилання з автоматичним відтворенням (або перейшли за URL-адресою), і дублікат Padlet буде створено автоматично!
Створення посилань на автоматичне перестворення
![]() | ![]() |
Щоб увімкнути посилання на автоматичне оновлення, виконайте такі кроки:
- Натисніть стрілку «Поділитися» на вашому Padlet
- Натисніть «Посилання на автоматичне перестворення»
- Увімкніть перемикач «Увімкнути посилання на автоматичне перескладання?»
- Виберіть бажані права доступу
- Натисніть «Копіювати»
- Надішліть посилання своїм учням.
- Ви також можете поділитися посиланням на автоматичне оновлення особисто. Натисніть «Отримати QR-код» і дайте людям відсканувати його камерою телефону, щоб вони могли миттєво приєднатися — це зручно для великих груп, де надсилання індивідуальних посилань є недоцільним.

Що слід скопіювати?
Дошки Padlet
- Публікації
Виберіть, чи копіювати всі публікації на оновлену дошку Padlet, лише публікації, написані адміністраторами (вибравши «Тільки адміністратори»), чи не копіювати нічого (вибравши «Нічого»). Натисніть на випадаюче меню поруч із «Публікації», щоб вибрати потрібний варіант.

- Авторство публікацій
Переведіть перемикач «Авторство публікацій» у положення «Увімкнено», щоб скопіювати інформацію про авторів публікацій.
- Фон
Переведіть перемикач «Фон» у положення «Увімкнено», щоб скопіювати фон на всі автоматично відновлені Padlet-дошки.
Інші налаштування
- Додати адміністраторів до нових падлетів
Увімкнення цієї кнопки призведе до того, що всі адміністратори оригінального падлету будуть автоматично додані як співтворці до відтвореного падлету!
- Обмеження до одного відтворення на користувача
Увімкнення цієї кнопки означає, що створення кількох версій цього падлету не буде дозволено. Якщо користувач уже створив версію падлету за цим посиланням, його буде перенаправлено до цього падлету замість створення нового.
Якщо ця кнопка вимкнена, буде дозволено створювати кілька перероблених версій.
Пісочниця
- Об’єкти
Виберіть: «Усі об’єкти» (копіюються до відтвореного падлету), «Тільки об’єкти, створені адміністраторами» (вибравши «Тільки автор») або «Жодних публікацій» (вибравши «Немає»). Натисніть на випадаюче меню поруч із пунктом «Об’єкти», щоб вибрати потрібний варіант.

- Фон
Увімкніть кнопку «Шпалери», щоб скопіювати шпалери на всі автоматично перероблені падлети.
Інші налаштування
- Додати адміністраторів до нових «Пісочниць»
Увімкнення цієї кнопки призведе до того, що всі адміністратори оригінальної пісочниці будуть автоматично додані як співучасники до переробленої пісочниці!
- Обмеження до одного відтворення на користувача
Увімкнення цієї кнопки означає, що багаторазове відтворення цієї пісочниці не буде дозволено. Якщо користувач уже відтворив пісочницю за цим посиланням, його буде перенаправлено до цієї пісочниці замість створення нової.
Якщо ця кнопка вимкнена, буде дозволено створювати кілька перероблених версій.
Перегляд відтворених версій
Легко переглядайте кожен відтворений Padlet у меню «Автоматичне відтворення». Власник може легко отримати доступ до посилань для кожного учня, натиснувши на них для перегляду. Просто натисніть стрілку «Поділитися» на оригінальному Padlet > посилання «Автоматичне відтворення». Усі відтворені Padlet будуть перелічені внизу!

Вимкнення посилань на автоматичне перестворення
Щоб вимкнути посилання на автоматичне перестворення, виконайте такі кроки:
- Натисніть стрілку «Поділитися» на вашому падлеті
- Натисніть посилання «Автоматичне перестворення»
- Встановіть перемикач «Увімкнути посилання на автоматичне перестворення?» у положення «Вимкнено»
Коли ви натиснете на перемикач, щоб вимкнути автоматичне оновлення посилань, з’явиться вікно з попередженням. Виберіть «Вимкнути», щоб продовжити вимкнення.



