Tímy Padlet
Aktualizované včera používateľom Rana WildsPlán Team je ideálny pre malú skupinu ľudí, ktorí chcú spolupracovať na padletoch v rámci zdieľanej tabule.
Padlet je o spájaní ľudí pre zábavnú a jednoduchú spoluprácu. Začať s účtom Team je na to ako stvorené!
Vytvorenie tímu
Tím vytvoríte tak, že prejdete do používateľskej ponuky.
- Prihláste sa na padlet.com, čím otvoríte svoju tabuľu.
- V ľavom hornom rohu tabule kliknite na ponuku účtu a vyberte možnosť Vytvoriť nový pracovný priestor.

- Potom zadajte názov a URL adresu svojho tímu. Môžete si vybrať vlastné alebo ponechať názov navrhnutý službou Padlet.

- Vyberte možnosť Začať skúšobnú verziu (bezplatná 30-dňová verzia) alebo Zaplaťte teraz (ak chcete predplatné začať využívať okamžite).
Správa členov tímu
Členov tímu môžete spravovať na stránke „Začíname“ alebo na svojej tabuli.
- V pravom hornom rohu tabule vyberte ikonu ozubeného kolieska Nastavenia.
- Vyberte pracovný priestor tímu (v hornej časti)

- Kliknite na položku Členovia
Pridávanie používateľov
Tímy majú štyri roly: Vlastník, Správca, Tvorca a Prispievateľ. Po pridaní každého člena do tímu a inovácii účtu vám bude účtovaná platba za vlastníka a každého správcu a tvorcu. Prispievatelia sú zadarmo. Viac informácií o rôznych rolách v tíme nájdete tu!
- Kliknite na tlačidlo Pozvať na pravej strane stránky Členovia.
- Zapnite odkaz na pozvánku pre rolu (alebo roly), do ktorej chcete používateľov pozvať.

- Skopírujte odkaz a zdieľajte ho s používateľmi, ktorých chcete pridať do tímu.
Zmena rolí používateľov
Roly používateľov spravujte na stránke Členovia. Kliknite na rozbaľovaciu ponuku napravo od mena používateľa a vyberte príslušnú rolu.
Ak nemáte uloženú žiadnu platobnú metódu, nebudete môcť pridávať ani odstraňovať platených tvorcov, meniť roly členov (ani hromadne) alebo znova zapínať platené odkazy na pozvánky, kým na stránke Fakturácia nepridáte platobnú kartu.

Odstránenie používateľov
Používateľov môžete z tímu odstrániť na stránke Členovia. Ak chcete používateľa odstrániť, kliknite na rozbaľovaciu ponuku napravo od jeho mena a vyberte možnosť Deaktivovať.
Prístup k tabuli tímu
Pri prvom prihlásení do účtu sa vám môže zobraziť tabuľa v osobnom pracovnom priestore. Ak chcete prejsť na tabuľu v tímovom pracovnom priestore, kliknite na ponuku účtu v ľavom hornom rohu stránky. Potom kliknite na pracovný priestor tímu.

Vedľa účtu, v ktorom práve pracujete, sa zobrazí značka začiarknutia. Ak ju vidíte vedľa svojho tímového účtu, všetko je pripravené!
Viac informácií o prepínaní medzi rôznymi účtami nájdete tu!
Odstránenie tímu
Ak chcete odstrániť pracovný priestor tímu zo svojho účtu, postupujte takto:
- Kliknite na ikonu ozubeného kolieska Nastavenia v pravom hornom rohu tabule.
- Vyberte pracovný priestor tímu (v hornej časti).
- Kliknite na Odstrániť tím. Na overenie vlastníctva účtu sa možno budete musieť znova prihlásiť.

- Nakoniec do poľa zadajte 4-miestny kód a kliknite na Odstrániť.

Časté otázky
Môžem byť jediným členom svojho tímu?
Musím za pridávanie členov do tímu platiť?
Príklad: Ak ste (vlastník) jediným členom tímu, pre zákazníkov v USA bude cena 149,99 $ ročne. Ak pridáte 2 správcov, 2 tvorcov a 25 prispievateľov, celková cena vášho tímu bude 749,95 $ ročne. -- Cena za vlastníka je 149,99 $, za 2 správcov 299,98 $ a za 2 tvorcov 299,98 $, spolu teda 749,95 $. Za 25 prispievateľov sa platí zadarmo.
Koľko tímov môžem vytvoriť vo svojom účte?
Čo sa stane po skončení 30-dňovej bezplatnej skúšobnej verzie?
Poznámka: Skúšobná verzia sa automaticky deaktivuje po uplynutí 30 dní. Neprejde automaticky na platené predplatné. Ak chcete naďalej používať Team Gold, budete musieť prejsť na platené predplatné na stránke Fakturácia alebo kontaktovať zákaznícku podporu.
