Linkuri de refacere automată
Vor acum 23 de ore von Rana Wilds aktualisiertLinkurile de recreare automată permit oricui dă clic pe linkul tău către un Padlet să creeze automat o copie a acestuia în propriul cont. Această funcție este extrem de utilă pentru profesori care doresc ca elevii să lucreze la propria versiune a unui Padlet — fără a fi nevoie să le ceară să recreeze manual un Padlet de fiecare dată.
Este suficient să îi rugați să facă clic pe linkul dvs. de recreare automată (sau să acceseze adresa URL) și o copie a Padlet-ului va fi creată automat!
Crearea linkurilor de refacere automată
![]() | ![]() |
Pentru a activa linkurile de refacere automată, urmați acești pași:
- Faceți clic pe săgeata Partajare de pe Padlet-ul dvs.
- Faceți clic pe Link de refacere automată
- Activați butonul „Activați linkul de refacere automată?”
- Alegeți permisiunile dorite
- Faceți clic pe Copiere
- Distribuiți linkul elevilor dumneavoastră.
- De asemenea, puteți partaja linkul de regenerare automată în persoană. Faceți clic pe Obțineți codul QR și permiteți persoanelor să îl scaneze cu camera telefonului pentru a se alătura instantaneu, ceea ce este util pentru grupuri mari, unde trimiterea de linkuri individuale nu este practică.

Ce trebuie copiat?
Panouri Padlet
- Postări
Alegeți între copierea tuturor postărilor în Padletul refăcut, doar a postărilor scrise de creatori (selectând Doar creator) sau a niciunei postări (selectând Niciuna). Faceți clic pe meniul derulant de lângă „Postări” pentru a alege opțiunea dorită.

- Autorul postărilor
Comutați butonul „Autorul postărilor” în poziția ACTIVAT pentru a copia informațiile despre cine a scris postările.
- Imagine de fundal
Comutați butonul „Imagine de fundal” în poziția ACTIVAT pentru a copia imaginea de fundal în toate padleturile refăcute automat.
Alte setări
- Adăugarea administratorilor la noile padleturi
Activarea acestui buton va determina ca toți administratorii din padletul original să fie adăugați automat ca colaboratori în padletul refăcut!
- Limitare la o singură refacere per utilizator
Activarea acestui buton înseamnă că nu vor fi permise mai multe refaceri ale acestui padlet. Dacă un utilizator a refăcut deja padletul folosind acest link, acesta va fi redirecționat către acel padlet în loc să creeze unul nou.
Dacă acest buton este dezactivat, vor fi permise mai multe refaceri.
Sandbox
- Obiecte
Alegeți între copierea tuturor obiectelor în padletul refăcut, doar a obiectelor create de administratori (selectând „Doar creator”) sau nicio postare (selectând Niciuna). Faceți clic pe meniul derulant de lângă „Obiecte” pentru a alege opțiunea dorită.

- Imagine de fundal
Comutați butonul „Imagine de fundal” în poziția Activat pentru a copia imaginea de fundal în toate padleturile refăcute automat.
Alte setări
- Adăugați administratori la noile Sandbox-uri
Activarea acestui buton va duce la adăugarea automată a tuturor administratorilor din Sandbox-ul original ca colaboratori în Sandbox-ul refăcut!
- Limitare la o singură recreare per utilizator
Activarea acestui buton înseamnă că nu vor fi permise refaceri multiple ale acestui Sandbox. Dacă un utilizator a refăcut deja Sandbox-ul folosind acest link, acesta va fi redirecționat către acel Sandbox în loc să creeze unul nou.
Dacă acest buton este dezactivat, vor fi permise mai multe refaceri.
Vizualizarea versiunilor refăcute
Vizualizați cu ușurință fiecare padlet refăcut în meniul „Refacere automată”. Proprietarul poate accesa cu ușurință linkurile pentru fiecare elev, pe care le poate deschide pentru a le verifica. Pur și simplu faceți clic pe săgeata Partajare de pe padletul original > linkul Refacere automată. Toate padleturile refăcute vor fi listate în partea de jos!

Dezactivarea linkurilor de refacere automată
Pentru a dezactiva linkul de refacere automată, urmați acești pași:
- Faceți clic pe săgeata Partajare de pe padletul dvs.
- Faceți clic pe linkul Remodelare automată
- Comutați butonul „Activați linkul de refacere automată?” pe OFF
Când faceți clic pe butonul de comutare pentru a dezactiva funcția de regenerare automată a linkurilor, va apărea o fereastră de avertizare. Selectați Dezactivare pentru a continua dezactivarea.



