ClassLink SSO en klassenlijsten

Foto de perfil de Rana WildsActualizado 6 dagen geleden por Rana Wilds

Als je ClassLink SSO en rostering inschakelt, wordt het toevoegen en beheren van leerlingen in je Padlet for Schools-account een stuk eenvoudiger!

Houd er rekening mee dat SSO en rostering vergelijkbaar werken, maar op een paar punten verschillen:

Wat is het verschil?

Beide opties zorgen ervoor dat docenten en leerlingen de juiste rol krijgen wanneer ze inloggen. Zodra er nieuwe docenten of leerlingen worden toegevoegd, krijgen ze direct via ClassLink toegang tot Padlet. 

Met SSO kun je gebruikers beheren via het dashboard Mensen beheren (voor het geval je iemand wilt toevoegen die niet in de ClassLink-roster staat). Dit is meestal niet nodig, maar in sommige gevallen staan beheerders of gebruikers met andere rollen niet in de ClassLink-roster. 

In dat geval zet je ook de schakelaar naast de optie in Padlet onder Instellingen > Organisatiegegevens > 'Alleen aanmelden via derden toestaan' op UIT. Zo kunnen andere gebruikers worden toegevoegd en kunnen ze met hun e-mailadres en wachtwoord inloggen bij Padlet.

  • Als rostering is ingeschakeld, kun je geen gebruikers meer toevoegen aan of verwijderen uit het dashboard Mensen beheren in Padlet. Al het gebruikersbeheer vindt dan plaats in het ClassLink-dashboard.
  • Met rostering worden gebruikers die het district verlaten automatisch verwijderd uit je ledenlijst.
  1. Schakel ClassLink SSO in op de pagina Instellingen.
  • Je vindt hier stapsgewijze instructies.
ClassLink-integratie is alleen beschikbaar voor Padlet for Schools-accounts.
  1. Voeg in ClassLink de Padlet-app toe en kies of je SSO of SSO + rostering wilt inschakelen.

Neem contact op met een van onze teamleden via ons contactformulier om te vragen of rostering voor je account kan worden ingeschakeld.

  1. Als rostering is ingeschakeld, kunnen beheerders de pagina Mensen/leden beheren niet meer gebruiken om gebruikers te wijzigen. Gebruikersbeheer vindt voortaan plaats in het externe rostering-systeem. Lees meer over gebruikersbeheer in combinatie met externe rostering-systemen >> Klik hier!
🌟De eerste synchronisatie van gebruikers uit de roster met het account vindt plaats zodra rostering is ingeschakeld. Daarna wordt de synchronisatie eenmaal per dag uitgevoerd.🌟

Veelgestelde vragen

Worden gebruikersgegevens automatisch samengevoegd met bestaande accounts wanneer rostering wordt ingeschakeld?
Als de e-mailadressen in je rostering-systeem overeenkomen met de e-mailadressen die momenteel in Padlet worden gebruikt, worden de accounts gesynchroniseerd en kunnen gebruikers Padlet blijven gebruiken zoals ze gewend zijn.
Blijft alle aangemaakte content behouden als gebruikersaccounts worden samengevoegd?
Ja, zolang de e-mailadressen hetzelfde zijn. Als de e-mailadressen verschillen, neem dan contact met ons op!
Wat gebeurt er met de content in accounts als bestaande Padlet-accounts niet overeenkomen met de gegevens in ons rostering-systeem?
Als het e-mailadres van een gebruiker niet in je rostering-systeem staat, wordt diens account gedeactiveerd en worden de padlets opgeschort. Deze padlets worden niet verwijderd en blijven opgeschort totdat de gebruiker opnieuw wordt geactiveerd. Als de gebruiker weer aan je rostering-systeem wordt toegevoegd, worden diens account en padlets volledig hersteld.

¿Te resultó útil este artículo?

Artículos relacionados