Administrere brukere med eksterne vaktplanleggingssystemer

Rana Wilds 的头像由 Rana Wilds 于 for 4 timer siden 更新

Eksterne klasselistesystemer og app-lisensieringsprogrammer gjør det mulig for skoler å legge til elever i en oversiktlig klasseliste. Frem til nå har det eneste alternativet for Padlet-administratorer med Padlet for Schools-abonnementene våre vært å legge til, redigere og fjerne brukere via siden Administrer personer/Medlemmer.

Dette er ikke lenger det eneste alternativet! Hverdagen din blir snart mye enklere!

Systemer vi støtter

Klikk på den aktuelle lenken for trinnvise instruksjoner om hvordan du konfigurerer et av klasselistesystemene ovenfor.

Brukeradministrasjon

Når klasselistefunksjonen er konfigurert og slått på, kan administratorer ikke lenger bruke siden Administrer personer/Medlemmer i Padlet-kontoen sin til å endre brukere. All brukeradministrasjon foregår i tredjepartssystemet (klasselisten eller dashbordet for Google for Education).

Hvordan fungerer klasselisten?

Elever som står på klasselisten -> Når de logger inn med SSO, blir kontoen deres opprettet.

Elever som ikke står på klasselisten -> De mister tilgangen. Vi deaktiverer kontoen deres, og de kan ikke lenger logge inn.

🌟Første synkronisering av brukere fra klasselisten til kontoen skjer når klasselistefunksjonen SLÅS PÅ. Deretter oppdateres den én gang om dagen.🌟

Vanlige spørsmål

Slås brukeroppføringer automatisk sammen med eksisterende kontoer når klasselistefunksjonen aktiveres?
Så lenge e-postadressene i klasselistesystemet samsvarer med adressene som brukes i Padlet, synkroniseres kontoene, og brukerne kan fortsette å bruke Padlet som før.
Beholdes alt opprettet innhold hvis brukerkontoer slås sammen?
Ja – så lenge e-postadressene er like. Hvis de er forskjellige, kan du gjerne kontakte oss!
Hva skjer med innholdet i kontoene hvis de eksisterende Padlet-kontoene ikke samsvarer med oppføringene i klasselistesystemet vårt?
Hvis en brukers e-postadresse ikke er inkludert i klasselistesystemet ditt, blir kontoen deaktivert, og brukerens padlets settes på pause. Disse padlet-ene blir ikke slettet, men forblir satt på pause til brukeren aktiveres på nytt. Hvis brukeren legges til i klasselistesystemet ditt igjen, gjenopprettes kontoen og padlet-ene fullstendig.

这篇文章对你有帮助吗?

相关文章