Kaip galima praleisti el. pašto patvirtinimą mūsų darbo erdvės nariams?

Carla Sese’in profil fotoğrafıCarla Sese tarafından prieš 2 savaites güncellendi
Taikoma tik „Mokykla“ ir „Klasė“ darbo erdvėms

Patvirtinimo el. laiškai apsaugo jūsų darbo erdvę, tačiau jie tinka ne visoms mokykloms. Kai kurios mokyklų apygardos blokuoja išorinius el. laiškus mokiniams, o kai kurios klasės tiesiog nori, kad registracija vyktų sklandžiai. Mokyklų ir „Classroom“ administratoriai gali valdyti abu patvirtinimo būdus meniu „Nustatymai“ → „Prieiga“ → „Saugumas“

  1. Eikite į „Nustatymai“ → „Prieiga“ → „Saugumas“
  2. Raskite nustatymą, kurį norite pakeisti
  3. Įjunkite arba išjunkite jį

Du nustatymai

Reikalauti patvirtinimo susiejant SSO paskyrą – šis nustatymas kontroliuoja patvirtinimą, kai SSO prisijungimo duomenys susiejami su darbo erdvės paskyra. Nariai patvirtina į jų el. paštą išsiųstą kodą kaip įrodymą, kad jie priklauso jūsų darbo erdvei. „Padlet for Schools“ atveju tai yra el. laiškas, atitinkantis jūsų patvirtintus domenus, arba CSV kvietimas. „Classroom“ atveju tai prisijungimas per jūsų nario kvietimo nuorodą. Kai šis nustatymas išjungtas, reikalavimus atitinkantys nariai gali praleisti kodo įvedimą.

Reikalauti patvirtinimo prisijungiant su slaptažodžiu – šis nustatymas kontroliuoja vienkartinį kodą prisijungiant. Kai šis nustatymas išjungtas, nariai, prisijungiantys adresu padlet.com/your-workspace-slug, gali praleisti kodo įvedimą.

Kodėl „Padlet“ staiga prašo mano mokinių patvirtinti savo el. paštą? Anksčiau to niekada nebūdavo.
Tai neapsiriboja tik visiškai naujais nariais. Tai gali nutikti ir tiems, kurie jau kurį laiką priklauso jūsų darbo erdvei. Patvirtinimas taikomas pagal prisijungimo būdą, o ne pagal asmenį: prisijungimo su slaptažodžiu kodas pasirodo, kai kas nors pirmą kartą prisijungia iš įrenginio, kuris dar nebuvo patvirtintas, o SSO kodas pasirodo, kai kas nors pirmą kartą susieja tam tikrą SSO teikėją (Google, Microsoft ir pan.), kuris dar nebuvo patvirtintas ir susietas. Taigi, jei ilgametis narys pakeičia įrenginį arba pirmą kartą prisijungia naudodamas SSO, anksčiau naudodamas el. paštą ir slaptažodį, jis pamatys šį prašymą, nors jo narystės sąlygos nepasikeitė. Jei tai matote pirmą kartą visoje savo darbo erdvėje, verta patikrinti „Nustatymai“ → „Prieiga“ → „Saugumas“, nes ten šis nustatymas galėjo būti neseniai įjungtas.
Taigi, jei jį išjungsiu, ar mano biblioteka taps mažiau saugi?
Ne taip, kaip gali atrodyti. Šis jungiklis veikia tik tuos žmones, kuriems ir taip būtų leista prisijungti. Jis pašalina patvirtinimo žingsnį, o ne saugumo barjerą. Jūsų tikrosios narystės taisyklės (patvirtintų domenų sąrašas, CSV kvietimas arba kvietimo nuoroda) vis tiek lieka visiškai galiojančios.

Bu makale faydalı oldu mu?

İlgili makaleler