Kasutajate haldamine väliste töögraafikute süsteemide abil

Rana Wilds profiilipiltUuendatud 22 tunni eest kasutaja Rana Wilds poolt

Välised õppijate andmete haldamise süsteemid ja rakenduste litsentsimisprogrammid võimaldavad koolidel lisada õpilasi hõlpsasti juurdepääsetavasse nimekirja. Seni oli meie Padlet for Schools pakettide puhul Padleti administraatoritel kasutajate lisamiseks, muutmiseks ja eemaldamiseks ainult üks võimalus: Manage people/Members leht.

See pole enam ainus võimalus! Teie elu muutub peagi palju lihtsamaks!

Toetatavad süsteemid

Ülaltoodud nimekirjahaldussüsteemide seadistamiseks klõpsake vastaval lingil, et näha üksikasjalikke juhiseid.

Kasutajate haldamine

Kui nimekirjahaldus on seadistatud ja sisse lülitatud, ei saa administraatorid enam oma Padleti kontol kasutajate muutmiseks Manage people/Members lehte kasutada. Kogu kasutajate haldamine toimub kolmanda osapoole süsteemis (nimekirjas või Google for Educationi juhtpaneelil).

Kuidas nimekiri toimib?

Nimekirjas olevad õpilased -> Kui nad logivad sisse SSO-ga, luuakse nende konto.

Õpilased, keda nimekirjas pole -> Nad kaotavad juurdepääsu. Deaktiveerime nende konto ja nad ei saa enam sisse logida.

🌟Kasutajate esmane sünkroonimine nimekirjast kontole toimub siis, kui nimekirjahaldus lülitatakse SISSE. Seejärel värskendatakse andmeid kord päevas.🌟

Korduma kippuvad küsimused

Kas nimekirjahalduse lubamisel liidetakse kasutajakirjed automaatselt olemasolevate kontodega?
Kui teie nimekirjahaldussüsteemis olevad e-posti aadressid ühtivad praegu Padletis kasutatavate e-posti aadressidega, siis kontod sünkroonitakse ja kasutajad saavad Padleti kasutamist jätkata nagu seni.
Kas kasutajakontode liitmisel säilib kogu loodud sisu?
Jah, kui e-posti aadressid on samad. Kui e-posti aadressid erinevad, siis võtke meiega ühendust!
Mis saab nende kontode sisust, kui praegused Padleti kontod ei ühti nimekirjahaldussüsteemis olevatega?
Kui kasutaja e-posti aadressi teie nimekirjahaldussüsteemis pole, deaktiveeritakse tema konto ja tema padletid peatatakse. Neid padleteid ei kustutata ja need jäävad peatatuks, kuni kasutaja konto taasaktiveeritakse. Kui kasutaja lisatakse teie nimekirjahaldussüsteemi tagasi, taastatakse tema konto ja padletid täielikult.

Kas see artikkel oli abiks?

Seotud artiklid