Πώς μπορώ να παρακάμψω την επαλήθευση μέσω email για τα μέλη του χώρου εργασίας μας;

Photo de profil de Carla SeseMis à jour πριν από 2 εβδομάδες par Carla Sese
Ισχύει μόνο για τους χώρους εργασίας «Σχολείο» και «Τάξη»

Τα email επαλήθευσης προστατεύουν τον χώρο εργασίας σας, αλλά δεν είναι κατάλληλα για κάθε σχολείο. Ορισμένες σχολικές περιφέρειες αποκλείουν τα εξωτερικά email για τους μαθητές, ενώ ορισμένες τάξεις επιθυμούν απλώς εύκολη εγγραφή. Οι διαχειριστές σχολείων και τάξεων μπορούν να ελέγχουν και τους δύο τύπους επαλήθευσης από τις Ρυθμίσεις → Πρόσβαση → Ασφάλεια

  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» → «Πρόσβαση» → «Ασφάλεια»
  2. Βρείτε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε
  3. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη

Οι δύο ρυθμίσεις

Απαιτείται επαλήθευση για τη σύνδεση λογαριασμού SSO - Αυτή η ρύθμιση ελέγχει την επαλήθευση κατά τη σύνδεση ενός λογαριασμού SSO με έναν λογαριασμό χώρου εργασίας. Τα μέλη επιβεβαιώνουν έναν κωδικό που αποστέλλεται στο email τους ως απόδειξη ότι ανήκουν στον χώρο εργασίας σας. Για το Padlet for Schools, αυτό σημαίνει ένα email που αντιστοιχεί στους εγκεκριμένους τομείς σας ή μια πρόσκληση CSV. Για το Classroom, σημαίνει την εγγραφή μέσω του συνδέσμου πρόσκλησης μελών. Όταν είναι απενεργοποιημένη, τα επιλέξιμα μέλη παρακάμπτουν τον κωδικό.

Απαιτείται επαλήθευση για σύνδεση με κωδικό πρόσβασης - Αυτή η ρύθμιση ελέγχει τον κωδικό μίας χρήσης κατά τη σύνδεση. Όταν είναι απενεργοποιημένη, τα μέλη που συνδέονται στο padlet.com/your-workspace-slug παραλείπουν τον κωδικό.

Γιατί το Padlet ζητά ξαφνικά από τους μαθητές μου να επαληθεύσουν το email τους; Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ πριν.
Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα ολοκαίνουργια μέλη. Μπορεί να συμβεί και σε άτομα που ανήκουν στον χώρο εργασίας σας εδώ και αρκετό καιρό. Η επαλήθευση ενεργοποιείται ανά μέθοδο σύνδεσης, αντί ανά άτομο: εμφανίζεται ένας κωδικός σύνδεσης με κωδικό πρόσβασης την πρώτη φορά που κάποιος συνδέεται από μια συσκευή που δεν έχει επαληθευτεί προηγουμένως, ενώ εμφανίζεται ένας κωδικός SSO την πρώτη φορά που κάποιος συνδέει έναν συγκεκριμένο πάροχο SSO (Google, Microsoft κ.λπ.) που δεν έχει επαληθευτεί και συνδεθεί ακόμα. Έτσι, αν ένα μακροχρόνιο μέλος αλλάξει συσκευή ή συνδεθεί με SSO για πρώτη φορά αφού προηγουμένως χρησιμοποιούσε email/κωδικό πρόσβασης, θα δει το μήνυμα, παρόλο που δεν έχει αλλάξει τίποτα στη συμμετοχή του. Αν το βλέπετε αυτό για πρώτη φορά σε ολόκληρο τον χώρο εργασίας σας, αξίζει επίσης να ελέγξετε τις Ρυθμίσεις → Πρόσβαση → Ασφάλεια, καθώς η ρύθμιση μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί πρόσφατα εκεί.
Άρα, αν την απενεργοποιήσω, μειώνω την ασφάλεια της βιβλιοθήκης μου;
Όχι με τον τρόπο που ακούγεται. Αυτή η ρύθμιση επηρεάζει μόνο άτομα που θα είχαν ήδη πρόσβαση. Αφαιρεί ένα βήμα επιβεβαίωσης, όχι ένα εμπόδιο ασφαλείας. Οι πραγματικοί κανόνες συμμετοχής σας (λίστα εγκεκριμένων τομέων, πρόσκληση CSV ή σύνδεσμος πρόσκλησης) εξακολουθούν να ισχύουν πλήρως σε κάθε περίπτωση.

Cet article vous a-t-il été utile ?

Articles connexes