Sestavování seznamů žáků v Google Workspace a Classroom

Photo de profil de Rana WildsMis à jour před 6 dny par Rana Wilds

Padlet podporuje správu seznamů žáků jak prostřednictvím služby Google Workspace for Education, tak prostřednictvím služby Google Classroom. Tyto integrace umožňují automatickou synchronizaci uživatelů, členství a třídních skupin s vaším účtem Padlet for Schools.

  • Google Workspace: Seznamy uživatelů
  • Google Classroom: Seznamy uživatelských skupin (tříd)

Co potřebujete

K nastavení přidávání uživatelů z Google Workspace a Google Classroom potřebujete dvě věci:

  1. Role správce v Padletu – ve svém účtu Padlet for Schools musíte mít přiřazenou roli správce
  2. Role správce v Google – musíte mít také roli správce ve svém účtu Google Workspace for Education

Nastavení krok za krokem (seznamy studentů v Google Workspace)

  1. Přihlaste se k účtu Padlet s přístupem správce a klikněte na ikonu ozubeného kolečka Nastavení v pravém horním rohu ovládacího panelu.
  2. Klikněte na svůj školní účet (v horní části) a poté na možnost „Propojení“.
  1. V sekci „Google“ klikněte na možnost Nastavit vedle položky „Seznam uživatelů Google Workspace“.
  1. Zobrazí se varovná zpráva s dotazem, zda chcete pokračovat. Klikněte na „Pokračovat“.
  2. Otevře se okno pro přihlášení do služby Google. Vyberte svůj správcovský účet Google Workspace for Education, ke kterému se chcete připojit.
  3. Padlet požádá o přístup k zobrazení uživatelů, skupin a seznamů žáků v Google Classroom ve vaší doméně. Udělejte oprávnění, abyste mohli pokračovat.

Tím umožníte Padletu zobrazovat skupiny ve vaší doméně, prohlížet a spravovat uživatele ve vaší doméně a přistupovat k seznamům tříd v Google Classroom.

  1. Dokončete připojení

Jakmile dokončíte výše uvedené kroky, váš účet Google Workspace bude připojen k Padletu. Automaticky se spustí počáteční synchronizace uživatelů.

Členy seznamu třídy můžete zobrazit na stránce Členové v Padletu. Chcete-li přejít na stránku Členové, klikněte na ikonu ozubeného kolečka Nastavení na ovládacím panelu > v horní části vyberte školní účet > Členové.

Poznámka: Jakmile je přidávání do seznamu aktivní, úpravy členů v Padletu jsou deaktivovány. Aktualizace je nutné provádět v Google Workspace.

Nastavení krok za krokem (seznam tříd v Google Classroom)

Chcete-li synchronizovat třídy z Google Classroom, postupujte podle těchto kroků:

  1. Přihlaste se k účtu Padlet s oprávněním správce a klikněte na ikonu ozubeného kolečka Nastavení v pravém horním rohu ovládacího panelu.
  2. Klikněte na svůj školní účet (v horní části) a poté na „Propojení“.
  3. Vedle položky „Synchronizovat třídy z Google Classroom“ přepněte tlačítko do polohy ZAPNUTO
Pole „Synchronizovat třídy z Google Classroom“ se nevyplní, dokud nebude nastaveno přidávání žáků z Google Workspace.

Do jedné minuty by měly být všechny třídy a jejich zapsaní uživatelé z Google Classroom zařazeni do seznamu a zobrazit se v Padletu.

Často kladené otázky

Co se stane, když odstraním uživatele z Google Workspace?
Pokud je uživatel odstraněn z Google Workspace, bude při příští synchronizaci odstraněn také z účtu Padlet for Schools.
Odstraní se uživatel z Padletu, pokud je v Google Workspace pozastaven?
Ne. Pozastavený účet v Google Workspace zůstává v adresáři vaší domény. Je pouze zablokován pro přihlášení. Synchronizace Padletu odstraní uživatele z vašeho účtu Padlet for Schools až tehdy, když je jeho účet zcela smazán z Google Workspace, nikoli když je pouze pozastaven. Chcete-li odstranit pozastaveného uživatele z Padletu, smažte jeho účet v Google Workspace; bude odstraněn při příští denní synchronizaci.
Jak často se synchronizace provádějí?
První synchronizace proběhne ihned po počátečním nastavení. V závislosti na počtu uživatelů to může trvat až jednu minutu. Po první synchronizaci probíhají denní automatické synchronizace, aby byl Padlet stále v souladu s vašimi údaji z Google.
Připojení se nezdařilo. Co mám dělat?
1. Ověřte, zda je přihlášený účet správcem služby Google Workspace for Education.
2. Ujistěte se, že váš účet v Padletu má správcovská oprávnění.
3. Pokud jsou výše uvedené dva body v pořádku, zkuste se připojit znovu. (Nastavení -> Připojení -> Seznam uživatelů Google Workspace -> Odpojit -> Připojit znovu)

Cet article vous a-t-il été utile ?

Articles connexes